Diego Costa trefzeker voor Atlético bij langverwacht rentree

Diego Costa viert zijn eerste treffer voor Atlético. Foto: EPA
Print Friendly, PDF & Email

Diego Costa heeft zijn rentree bij Atlético Madrid meteen opgefleurd met een treffer. In het bekerduel met Lleida Esportiu won Atlético met 0-4.

Costa verhuisde al in september vorig jaar van Chelsea naar Atlético, maar die club kon hem door een transferverbod pas na 1 januari opstellen. Costa speelde eerder van 2010 tot 2014 ook al voor de Madrileense club. In 2014 werd hij met Atlético landskampioen.

Tegen Lleida Esportiu, een club die speelt op het derde Spaanse niveau, kwam Costa in de tweede helft als invaller in het veld. Vrijwel meteen daarna scoorde hij de 3-0. Volgende week is de return van het bekerduel bij de laatste zestien.

NOS

VANDAAG