VTS speelt veteranenwedstrijd in Bogota

VTS speelt veteranenwedstrijd in Bogota. Foto: VTS
Print Friendly, PDF & Email

In het Compensar sportpark te Norte Avenida 68 in Bogota, Colombia heeft de veteranen voetbalvereniging Vrije Tijds Spelers (VTS) zaterdag in winterweer een vriendschappelijke wedstijd gespeeld tegen vv Transcubio SAS.

Het prachtig onderhouden sportcomplex bestaat al 40 jaar en heeft 10.000 leden die dagelijks kunnen tennissen, squashen, dames en heren zaal- en veldvoetbal kunnen spelen, schaatsen en zwemmen.

Manager Catalina Rubio en eigenaar Andres Rubio van het busbedrijf laten hun 75
werknemers, buschauffeurs en kantoorpersoneel al 22 jaar aan sport doen. Hun wagenpark telt zes hele grote bussen en 20 kleinere bussen.

Team captain Luis Miguel nam een Surinaamse vlag en aandenken in ontvangst uit handen van VTS-voorzitter Steve Chinnoe en bedankte het VTS-team voor zijn komst.

Reeds in de 3e minuut scoorde speedy John Vanallerro het eerste doelpunt en ook in de 12e minuut en bracht hij de stand op 2-0. Suraj Autar scoorde in de 25ste minuut een tegendoelpunt en wederom scoorde Vanallero in de 28ste minuut zijn heattrick en ging de rust in met 3-1.

In de tweede helft scoorden Raoul Rosario en Holman Rodriques en voor de VTS scoorden Rashiel Joemanbaks, Harry Soekhlal en Suraj Autar (ook heattrick)

Het VTS-team werd kundig gecoacht door John Gadradj alias van Gaal. Het veld was van kunstgras, het donderde en bliksemde, de temperatuur was 14 graden en ondanks het team van Transcubio meer uit jongeren bestond is de wedstrijd in een 5-5 gelijkspel geëindigd. Onder dankzegging aan de SLM, Avianca en Ara Travel blikt de VTS tevreden terug naar een geslaagde Curaçao Bogota tour.

VANDAAG