Categorie tafeltennis wint op derde Consude-dag

Derde dag Consude Games in Arequipa, Peru. Foto: Sport- en Jeugdzaken
Print Friendly, PDF & Email

Op de derde dag van de Consude Games in Arequipa, Peru, heeft de categorie tafeltennis voor Suriname winnende punten binnen gebracht. Op dit gebied was Uruguay de tegenstander. Suriname won de wedstrijd met 3 tegen 2. Dit meldt Sport- en Jeugdzaken via het NII.

De Surinaamse zwemmers waren ook in actie en hadden enkele onderdelen afgewerkt, namelijk 5 meter rugslag, 5 meter schoolslag en 100 meter vlinderslag. Suriname heeft ondanks de prestaties geen finale plekken weten te behalen.

De wedstrijden van de volleybaljongens en -meisjes waren ook in het nadeel van Suriname. Bij de meisjes won Chili met 3 tegen 0 en bij de jongens heeft Bolivia gewonnen met 3 tegen 0. Verder hebben de zaalvoetballers op de derde dag kranig tegenstand geboden aan Peru, maar hebben de wedstrijd toch verloren met 2-0.

De basketbaljongens en -meisjes die de derde wedstrijd hebben afgewerkt, hebben verloren tegen Peru. Bij de jongens won Peru met 52-41 en bij de meisjes met 63-18.

VANDAAG