Gebroeders Dongo bedanken vicepresident

Gebroeders Dongo bedanken vicepresident Brunswijk. Foto: Kabinet van de Vicepresident
Print Friendly, PDF & Email

Vicepresident Ronnie Brunswijk is zeer ingenomen met de internationale plek die Suriname langzaam maar zeker heeft veroverd binnen de sportwereld. Dat de vicepresident de sport een zeer warm hart toedraagt werd gestaafd door Donovan, Leandro en Shoun Dongo. Zij brachten maandag een bezoek aan Brunswijk.

De gebroeders bedankten de vicepresident, regering en samenleving hartelijk voor de ondersteuning die zij gaven aan hun sportcarrière.

Trots boden Donovan en Leandro een afschrift van een recent getekend contract voor twee jaar, voor het boxen zonder gloves. Zij werden gekozen uit een try-out van 120 atleten. Hiermee zijn zij de eerste Surinaamse professionele Bare Knuckle fighters.

De gebroeders gaven als presentje een trui aan de vicepresident met als opschrift 'BARE KNUCKLE' en benadrukten hem zeer dankbaar te zijn.

Vicepresident Brunswijk stelde dat tijdens de wedstrijd het eerste contact goed moet zijn. “We gaan voor KO”, was het zelfverzekerde antwoord, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.

VANDAAG