Roché Hopkinson toegelaten tot DNA

Roché Hopkinson. Foto: Suriname Herald

Roché Hopkinson (26) is zojuist toegelaten tot De Nationale Assemblee. In handen van de voorzitter heeft Hopkinson de eed afgelegd. Hopkinson komt op de plek van Rabin Parmessar in het parlement die directeur is geworden van de NV. Energie Bedrijven Suriname.

Na de eedaflegging en het onderzoek van de geloofsbrieven hebben de verschillende fracties het nieuwe lid met heel veel plezier welkom geheten in het hoogste college van staat. DNA-voorzitter, Jennifer Geerlings-Simons en NDP-fractieleider, André Misiekaba, hebben de jonge politicus voorgehouden wat hem te wachten staat. Haast elke fractie heeft hem erop gewezen dat zaken niet makkelijk gaan. Met de ondersteuning van het totale team zal het zeker lukken.

Hopkinson die ook het woord richtte tot de leden van het parlement zei dat hij zich zal inzetten voor de verbetering van het onderwijs, de volksgezonheid, de veligheid en het sportbeleid. Met de toelating van Hopkinson is de NDP-fractie nu weer voltallig.

VANDAAG