President beëdigt vijf nieuwe ministers

De nieuwe ministers zijn zojuist door president Bouterse beëdigd. Foto: Suriname Herald
Print Friendly, PDF & Email

President Desi Bouterse heeft zojuist vijf nieuwe ministers beëdigd. Na een lange periode van reshuffelen kunnen de nieuwe ministers eindelijk aan de slag. De ceremonie vond op het presidentiële paleis plaats. Dit gebeurde in aanwezigheid van de vicepresident, de ministers, de voorzitter van De Nationale Assemblee, de districtscommissarissen en andere hoogwaardigheidsbekleders.

De nieuwe ministers zijn: Stephen Tsang (Handel, Industrie en Toerisme), Lekhram Soerdjan (Landbouw, Veeteelt en Visserij), Stuart Getrouw (Justitie en Politie), Lalini Gopal (Sport- en Jeugdzaken) en Lilian Ferrier (Onderwijs, Wetenschap en Cultuur).

Antoine Elias, die momenteel uitlandig is, wordt op een later tijdstip beëdigd. Hij wordt minister van Volksgezondheid.

Patrick Pengel, die minister van Volksgezondheid was, gaat naar het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie.

Vishmohanie Thomas

VANDAAG