Breaking News: boot uit Corneliskondre gezonken; twee lijken geborgen

Kalebaskreek. Foto: Google Maps
Print Friendly, PDF & Email

Een boot met passagiers uit het inheemse dorp Corneliskondre is gezonken. De boot met iets meer dan twintig passagiers aan boord kapseisde door tot nog toe onbekende redenen in de omgeving van Kalebaskreek. Tot nu toe zijn er dertien personen levend gevonden. Er zijn twee lijken geborgen, waaronder een kind.

Intussen wordt er nog gezocht naar zeven kinderen waaronder een baby van een jaar en vier vrouwen, laat kapitein Jacintha Jagendorst van Corneliskondre aan Suriname Herald weten. De zoekactie naar de overige passagiers wordt voortgezet.

De boot vertrok gisteravond rond 23.00 uur uit Corneliskondre en had Boskamp als eindbestemming. Het voorval heeft zich vannacht rond 03.00 uur voorgedaan.

Nadere informatie volgt.

VANDAAG