Rijbewijs dronken bestuurder ingevorderd

Print Friendly, PDF & Email

Het rijbewijs van de vermoedelijke veroorzaker Kervin T. (26) is op zondag 21 april na een aanrijding op de Siparipaboparaweg door de politie ingevorderd. De politie van het ressort Paranam werd om 21.22 uur ingeschakeld voor een aanrijding tussen twee personenauto’s op de Siparipaboparaweg. Ook zou sprake zijn van zware persoonlijke ongelukken.

Bij aankomst op de locatie werden twee gewonden aangetroffen. Kevin kwam met de schrik vrij en zijn tegenligger heeft lichte schaafwonden opgelopen. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat Kevin vanuit de richting van Afobakka kwam gaande richting Ayo. Op een bepaald moment moet hij bij het beschrijven van een bocht door tot nog toe onbekende redenen in botsing zijn gekomen met zijn tegenligger.

Kevin bleek diep in het glaasje te hebben gekeken en werd onderworpen aan een blaastest. Hij blies 795 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

Zijn rijbewijs is ingevorderd. Na zijn ontnuchtering is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

VANDAAG