Kerstviering first lady met 1100 seniorenburgers gestart

Kerstviering first lady met seniorenburgers gestart. Foto: NII

In de tuin van het presidentieel paleis belooft het wederom een waar spektakel te worden tijdens de kerstviering van first lady Ingrid Bouterse-Waldring. Ruim 1100 Surinaamse seniorenburgers zijn momenteel te gast bij de first lady. De presidentsvrouw heeft vandaag omstreeks 09:40 uur haar gasten van harte welkom geheten bij de tiende editie van deze kerstviering.

Er zal een zeer gevarieerd programma, bestaande uit onder andere: zang, dans en toneel van artiesten en diverse culturele groepen, alsook een optreden van het militaire kapel worden afgewerkt. Verder zullen ook enkele lokale artiesten hun bijdrage leveren.

Seniorenburgers tijdens de jaarlijkse kerstviering in de tuin van het presidentieel paleis. Foto: NII

Georgette Garcia-Elias, hoofd van het Bureau van de First Lady, zegt aan het NII dat het een grote uitdaging is om jaarlijks deze dag te organiseren. Het gaat om een grote organisatie met een grote groep senioren. Voor dit jaar zijn er 1000-1100 seniorenburgers geregistreerd.

VANDAAG