President Santokhi en partner Mellisa in het huwelijksbootje gestapt

President Chan Santokhi en zijn echtgenote. Foto: VHP
Print Friendly, PDF & Email

President Chan Santokhi is vandaag in klein gezelschap van familie en vrienden in het huwelijksbootje gestapt met zijn partner Mellisa. Na vandaag heeft Suriname officieel zijn first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry.

Al heel vroeg vandaag toen bekend werd dat de president in het huwelijk zou treden, werd sociale media overspoeld met felicitatieboodschappen. “Gefeliciteerd en een goede vaart”; “Ik wens jullie het beste in het leven met ons samen”; “God zegene jullie”; “Goede vaart Zijne Excellentie en uw wederhelft,” zijn de vele gelukwensen die het echtpaar heeft ontvangen van de samenleving.

Het echtpaar heeft binnen een week tijd afzonderlijke hoogtepunten in hun leven kunnen ervaren. Zo werd Chan Santokhi beëdigd tot president van de Republiek Suriname met toen zijn partner aan zijn zij. Mellisa werd beëdigd tot advocaat. Zij heeft laten doorschemeren dat ze deze functie zal combineren met haar functie van first lady.

Het is voor het eerst in de geschiedenis van Suriname dat een president in functie in het huwelijk is getreden.

VANDAAG