Politieambtenaar aangehouden voor overtreding Wet verdovende middelen

Print Friendly, PDF & Email

De 37-jarige politieambtenaar A.C. is op 27 juli aangehouden door de douane en overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade van de politie. A.C. is aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet verdovende middelen.

Hij deed een postbedrijf aan om een postpakket op te halen, dat door een neef vanuit Nederland naar hem is verzonden.

In dat postpakket bleek marihuana, meer bekend als Nederwiet, verstopt te zijn. De in beslag genomen drug heeft een gewicht van 150 gram. Hangende het onderzoek is A.C. na overleg met het Openbaar ministerie in verzekering gesteld door de politie.

A.C. heeft gezegd dat hij niet wist dat de drug in het postpakket verstopt was. Verder zei hij dat slechts een deel van de inhoud van het postpakket van hem was en dat de rest van de spullen voor andere personen bestemd waren. De politie onderzoekt deze zaak verder.

VANDAAG