Man aangehouden voor verzenden pakket cocaïne

Cocaïne. Foto: Hollandse Hoogte

Leden van de Narcoticabrigade hebben dinsdag Herbert S. (42) aangehouden. Herbert wordt ervan verdacht in februari een postpakket met levensmiddelen ter verzending te hebben aangeboden bij een postbedrijf in Suriname. Er was 68 gram cocaïne in het postpakket verstopt.

Uit het onderzoek tot nu toe is naar voren gekomen, dat Herbert wist dat er cocaïne in het postpakket verstopt was. Hij heeft verklaard dat hij het pakket voor iemand is gaan posten. Hij 150 euro van zijn opdrachtgever ontvangen als het postpakket ter bestemde plekke was aangekomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Herbert, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet verdovende middelen.

VANDAAG