Teller COVID-19-positieven passeert 2.000

Aantal positieve gevallen is nu gesteld op 2.050
Print Friendly, PDF & Email

Het aantal personen dat sinds de uitbraak van het coronavirus in het land positief is getest op het coronavirus staat op 2.050. Er zijn in de voorbije uren 69 gevallen erbij gekomen. Het aantal active cases staat op 696.

Volgens de COVID-19-website zijn de meeste geïnfecteerden in Paramaribo (22). Momenteel worden dertien personen verpleegd op de Intensive Care Unit, zijn 88 in het ziekenhuis, 595 in isolatie en 654 in quarantaine. Er zijn in het voorbije etmaal 49 personen genezen verklaard van het virus. Het totale aantal genezen personen staat op 1.327.

In de voorbije 24 uur zijn er 201 personen getest, waarvan 132 negatieve resultaten. Sinds de uitbraak van het virus zijn er 27 levens te betreuren.

Momenteel wordt in De Nationale Assemblee de Wet uitvoering uitzonderingstoestand behandeld. De regering is op diverse vragen van parlementariërs ingegaan.

VANDAAG