Twee dieven stelen tas uit auto

De politie heeft twee dieven die een tas hadden gestolen uit een auto aangehouden. De aanhouding werd op donderdag 30 juli gedaan door de leden van de afdeling Recherche Paramaribo, bijgestaan door collega’s van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP).

Het gaat om de 37-jarige Gerson W. alias “oom P” en de 31-jarige Luciën A. die opgespoord en aangehouden zijn geworden kort nadat zij een tas uit een auto gestolen hadden.

Volgens verklaring van Luciën had Gerson de tas met inhoud uit de auto weggenomen, die langs de Tweede Rijweg geparkeerd stond. Bij die gelegenheid had de bestuurder de auto niet afgesloten. Nadat Gerson de tas gestolen had reed hij weg in een auto die door Luciën bestuurd werd.

De tas, inhoudende onder andere een laptop en persoonlijke bescheiden, is teruggevonden en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Luciën en Gerson zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie.

VANDAAG