584 lockdownovertreders opgepakt

Print Friendly, PDF & Email

In het voorbije weekend hebben verschillende politie-eenheden in Paramaribo in totaal 584 lockdownovertreders aangehouden en overgebracht naar de hal op het terrein van de Politie Academie. 330 overtreders zijn aangehouden bij de Coesewijnebrug en 254 anderen zijn door surveillerende politie-eenheden opgepakt.

In regio Oost is een overtreder tijdens surveillance aangehouden en in regio West zijn 40 overtreders opgepakt. Burgers worden door de politie opgeroepen om de straat niet op te gaan als het niet noodzakelijk is en om de COVID-19-maatregelen altijd in acht te nemen.

“Laat het virus van ongehoorzaamheid niet ervoor zorgen dat het coronavirus als de engel des doods steeds meer slachtoffers blijft maken binnen de Surinaamse gemeenschap,” schrijft de afdeling Public Relations.

VANDAAG