44-jarige aangehouden voor diefstal telefoon

Print Friendly, PDF & Email

Neynil Y. (44) is op zaterdag 5 september, na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie van het bureau Uitvlugt, ingesloten voor diefstal van een mobiele telefoon.

In de maand maart ging Neynil op bezoek bij de benadeelde. Bij die gelegenheid was de zaktelefoon van de benadeelde op zijn balkon, alwaar Neynil een portie eten zat te nuttigen. De benadeelde had Neynil wat te eten gegeven.

Nadat Neynil vertrokken was kwam de benadeelde tot de ontdekking dat haar zaktelefoon verdwenen was. Op camerabeelden is te zien hoe Neynil de zaktelefoon in zijn broekzak stopte voor vertrek. De benadeelde liet anderen de camerabeelden van de diefstal ook zien.

Op vrijdag 4 september zag een man, aan wie de benadeelde de camerabeelden getoond had, Neynil over straat lopen. De man hield Neynil aan en bracht hem naar het politiebureau Uitvlugt. De verdachte Neynil geeft toe dat hij de mobiele telefoon heeft gestolen. Voorts dat na de diefstal iemand anders de telefoon van hem heeft afgepakt.

VANDAAG