First lady voor privébezoek in Nederland

First lady Mellisa Santokhi. Foto: CDS

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry bevindt zich momenteel in Nederland. De presidentsvrouw is voor privéredenen, voor een periode van twee weken naar Nederland vertrokken, meldt het CDS.

Santokhi zal tijdens haar verblijf in Nederland meteen van de gelegenheid gebruikmaken om verschillende verrichtingen te plegen. Zij zal verscheidene bezoeken afleggen, waaronder werkbesprekingen. Over twee weken wordt de first lady terugverwacht in Suriname.

First lady Santokhi is zaterdag met een KLM-vlucht naar Nederland vertrokken. Volgens het protocol zou de persdienst van de regering, de Communicatiedienst Suriname (CDS), hiervan melding moeten maken.

President Chan Santokhi. Foto: CDS

Ook in de samenleving hebben velen verbaasd gereageerd op het plotselinge vertrek van de first lady. President Chan Santokhi deed ook geen mededelingen hierover in zijn wekelijkse televisieprogramma Krin Taki.

VANDAAG