Suriname nadert 100 actieve coronagevallen

Print Friendly, PDF & Email

De dalende trend in het aantal actieve coronagevallen zet zich voort. In de voorbije 24 uur is dit aantal gedaald van 138 naar 118. Van de 98 uitgevoerde testen zijn zeventien positief uitgevallen. In Paramaribo zijn veertien personen positief getest en in Wanica drie.

Er liggen momenteel 22 burgers in de verschillende ziekenhuizen. Verder worden vier patiënten verpleegd op de Intensive Care Unit. Dit aantal stond gisteren op zes. Momenteel zijn er 49 personen in isolatie, omdat ze positief zijn getest op het virus en 74 in quarantaine.

In het voorbije etmaal zijn 37 personen genezen verklaard van het virus. Vanaf de uitbraak van het virus in Suriname zijn er 97 levens te betreuren. Er zijn in totaal 4.740 personen positief getest en 4.525 hersteld van het coronavirus.

VANDAAG