Bromfietser overlijdt een week na aanrijding

Print Friendly, PDF & Email

De 34-jarige bromfietser Rodriquez Munoz heeft gisteren het leven gelaten in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Dit na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding met een personenauto. Het verkeersongeluk vond plaats op 16 september.

De politie van het ressort Centrum kreeg de melding van een aanrijding tussen een bromfietser en een autobestuurder op de hoek van de Crommelinstraat en de Lothlaan. De in Cuba geboren Rodriquez Munoz reed over de Lothlaan en verzuimde voorrang te verlenen aan de bestuurder van het voertuig op de Crommelinstraat.

Munoz is toen met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het ontzielde lichaam van de man is intussen afgestaan aan zijn nabestaanden. De Verkeersunit van het politiebureau Centrum onderzoekt deze zaak.

VANDAAG