Zevende Curaçao InfoMart voor de deur

Een indruk van de te houden 7e Curaçao InfoMart.

Voor de zevende keer wordt dit jaar de Curaçao InfoMart gehouden. De organisatie ligt in handen van de Curaçao Tourist Board (CTB). Er is vanwege de COVID-19-pandemie besloten om een virtuele InfoMart te organiseren van 16 tot en 18 oktober, steeds van 12.00 uur tot 22.00 uur. De bedoeling is om aankomende reizigers de gelegenheid te bieden de Virtuele InfoMart deze drie dagen te bezoeken op een dag en tijd die schikt.

De Curaçaose minister van Economische Ontwikkelingen, Steven Martina, zal deze Virtuele InfoMart openen, waarna er presentaties volgen van een Curaçaose handelsmissie, hotels en andere verblijfsmogelijkheden op het eiland.

Elke deelnemer krijgt bij het eerstvolgende bezoek aan het eiland gratis een nachtverblijf bij een van de deelnemende hotels of appartementen. Registratie voor deelname is daarom verplicht. Deelnemers kunnen zich registreren op de webpagina: www.curacao.com/infomart

Vanaf 2013 wordt de bekende Curaçao InfoMart in Suriname gehouden om eenieder informatie te bieden over een reis naar het prachtige eiland Curaçao. Het doel van deze InfoMart is om het contact met Suriname te behouden. Om deze reden heeft CTB besloten om toch alle hotels en reisagenten vanuit Curaçao en Suriname middels deze beurs bij elkaar te brengen, zodat alle informatie ook dit jaar verstrekt kan worden zoals de voorgaande succesvolle jaren.

Het evenement trekt altijd veel bezoekers aan, die alles willen weten over hun reis naar het eiland en ook de sfeer ontbreekt er zeker niet. De zesde Curaçao InfoMart vond vorig jaar maart plaats en wel op twee locaties te weten Midtown Mall Lelydorp en TBL Cinemas.

Curaçao, het eiland met meer dan 35 stranden, het hele jaar door een aangenaam tropische temperatuur, divers erfgoed en een smeltkroes van 55 verschillende culturen.

De hoofdstad Willemstad is Unesco werelderfgoed, met de beroemde Handelskade, haar kleurrijke gevels en de bekende Pontjesbrug. Hier vinden bezoekers een gevarieerd aanbod aan musea, cultuur en uitnodigende restaurants. Maar er is zoveel meer te ontdekken aan lokale cultuur, tradities en talloze activiteiten, schrijft de organisatie.

VANDAAG