24-jarige Jonathan Persaud vermoord

Print Friendly, PDF & Email

De 24-jarige Jonathan Persaud is vermoedelijk door misdrijf om het leven gekomen. Op 26 oktober werd zijn ontzielde lichaam in verre staat van ontbinding aangetroffen in de Pararivier. Het lijk van de man is door nabestaanden positief geïdentificeerd, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

Hun dierbare vertrok op 17 oktober rond 13.00 uur met enkele vrienden van huis met de bedoeling een recreatieoord in het district Para aan te doen voor vertier en keerde niet huiswaarts. Naar aanleiding hiervan werd er een bericht van de vermiste Persaud gepubliceerd.

Intussen heeft de obductie op het lijk al plaatsgevonden. Volgens het obductierapport gaat het niet om een verdrinkingsgeval, maar is er vermoedelijk sprake van misdrijf.

Het ontzielde lichaam is vanwege het onderzoek nog niet afgestaan aan de nabestaanden. De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte(n). De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verdere onderzoek in deze zaak.

VANDAAG