VOJ Albina ontvangt COVID-19-materiaal van Kabinet Vicepresident

Humphrey Dundas van het Directoraat Volkscommunicatie bij de overhandiging van COVID-19-materiaal. Foto: Directoraat Volkscommunicatie

Het Kabinet van de Vicepresident heeft gisteren driehonderd handsanitizers en vierhonderd mondkapjes overhandigd aan VOJ Albina. Vicepresident Ronnie Brunswijk vindt dat de COVID-19-maatregelen nageleefd moeten worden. Zijn streven is dat vooral kinderen op de basisscholen gestimuleerd moeten worden om zich te houden aan de maatregelen. “Jong geleerd is immers oud gedaan,” is de stelling van de vp.

Ismerelda Janki en Zefanja Riedewald, twee onderdirecteuren op VOJ Albina, hebben de donatie in ontvangst genomen van Humphrey Dundas, directeur van het Directoraat Volkscommunicatie.

“Het is heel erg welkom, ik dank namens de leerlingen en de leerkrachten,” zei Jankie in haar dankwoord. Er is hierdoor een aanzet gegeven voor het naleven van het COVID-19-protocol zoals voorgeschreven door het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

De school beschikt echter niet over de basisrandvoorwaarden. Faciliteiten voor het handen wassen moest de school zelf creëren. Naast de verstrekte COVID-19-middelen werden daarom ook een durotank en een wasbak overhandigd aan de schoolleiding, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.

VANDAAG