COVID-19: zeven besmettingen en twintig actieve cases

Print Friendly, PDF & Email

Na twee dagen zonder positieve COVID-19-gevallen zijn er vandaag wel zeven nieuwe besmettingen bij gekomen. Het gaat om zes burgers uit Paramaribo en één uit Wanica. Er zijn 99 testen afgenomen. Het land telt momenteel twintig actieve cases.

Acht personen zijn in de verschillende ziekenhuizen opgenomen en één patiënt wordt op de Intensive Care Unit verpleegd. In het voorbije etmaal zijn drie personen genezen verklaard.

Verder zijn er elf personen in isolatie geplaatst, omdat ze positief zijn getest. 1.214 burgers zijn in quarantaine en zijn niet positief. Vanaf het eerste besmettingsgeval in Suriname zijn er 5.319 personen positief getest en 5.197 anderen genezen verklaard. 117 landgenoten hebben het leven gelaten.

VANDAAG