Vijf personen gewond bij steekpartij Geyersvlijt

Foto: Suriname Herald

Bij een steekpartij zondagavond tussen twee partijen aan de Bagabagastraat raakten vijf personen gewond. De politie van het bureau Geyersvlijt deed na de melding van een steekpartij met enkele gewonden de locatie aan.

Bij aankomst werden vijf gewonden aangetroffen, die per ontboden ambulance zijn afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn vier hunner heengezonden, terwijl de 34-jarige E.G. ter verpleging is opgenomen in de ziekeninrichting.

Onderzoek wees uit dat de vrienden onderling ruzie kregen over hun partners. Eén hunner werd boos en bewapende zich met een scherp voorwerp, waarmee hij zijn ‘tegenstaander’ steekverwondingen toebracht. De anderen die zich ook bemoeiden met de zaak liepen ook steekverwondingen op.

De verdachte, de 33-jarige Cubaan A.D., werd ter plaatse aangetroffen en aangehouden. Het scherpe voorwerp is hangende het onderzoek in beslag genomen.

A.D. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

VANDAAG