22-jarige inbraakverdachte aangehouden

Print Friendly, PDF & Email

Leden van de recherche Regio Midden hebben de 22-jarige M.G. op zondag 17 januari opgespoord en aangehouden. De man is op zijn woonadres te Leiding aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal vanuit een voertuig in het politieressort Lelydorp.

Bij de diefstal sloeg hij de autoruit aan de bestuurderszijde stuk en heeft geldbedragen in Amerikaanse dollars, euro’s en Surinaamse dollars weggenomen. Na het strafbare feit te hebben gepleegd, koos de verdachte het hazenpad.

De benadeelde deed op 13 december 2020 aangifte van deze diefstal op het politiebureau Lelydorp. Naar aanleiding van de verklaring van een oplettende burger, werd de informatie door de rechercheurs uitgewerkt, die resulteerde in de aanhouding van M.G.

Bij de voorgeleiding heeft hij ontkend het strafbare feit te hebben gepleegd. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel gezet.

VANDAAG