Meer dan 200 lockdownovertreders aangehouden

Foto: Suriname Herald
Print Friendly, PDF & Email

Lockdownovertreders blijven COVID-19-protocollen aan hun laarzen lappen. Alleen in Paramaribo heeft de politie tussen 6 en 8 februari, 216 personen overgebracht naar de hal op het terrein van de Politieacademie (PA). Onder de aangehouden personen waren er ook 21 vrouwen. Al deze overtreders hebben een boete gekregen voor het negeren van de COVID-19-maatregelen.

De overtreders hadden geen valide reden, waarom zij zich op de openbare weg bevonden. De politie die wordt bijgestaan door leden van het Nationaal Leger (NL) en de Beveiliging- en Bijstandsdienst Suriname (BBS), blijft een dringend beroep doen op de samenleving om zich te houden aan de COVID-19-protocollen. “Denk aan uw eigen veiligheid en die van anderen,” schrijft de afdeling Public Relations van de politie.

VANDAAG