Project nieuw André Kamperveen stadion goedgekeurd door India

President Chan Santokhi heeft gisteren gezegd, dat het André Kamperven stadion wordt gemoderniseerd. Foto CDS
Print Friendly, PDF & Email

De Indiase overheid heeft een project om de bouw van een nieuw André Kamperveen stadion te ondersteunen, goedgekeurd. President Chan Santokhi maakte dit gisteren bekend tijdens het bezoek van de nationale selectie op het Kabinet van de President. De intentie voor het moderniseren van dit stadion is in oktober 2020, bij de herdenking van het 100-jarig bestaan van de Surinaamse Voetbalbond (SVB), uitgesproken.

President Santokhi merkte op dat de voetballers in de toekomst in een modern voetbalstadion zullen spelen, dat voldoet aan alle internationale standaarden. Dit stadion zal gebouwd worden met financiering uit de creditline met de regering van India. Het traject werd vorig jaar opgestart door de minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Albert Ramdin, om deze creditline aan te spreken en in te dienen.

De aankondiging, gedaan door het staatshoofd, is als hoopgevend overgekomen bij de bestuursleden van de SVB, trainers en spelers. Dit project zal binnen deze regeerperiode gerealiseerd worden, garandeerde het staatshoofd.

VANDAAG