Verdachte gelijk na invrijheidstelling weer aangehouden

Foto: Suriname Herald
Print Friendly, PDF & Email

De 40-jarige J.R. alias ‘Dogla’, die eerder in verzekering was gesteld voor poging tot diefstal middels braak, is op donderdag 1 april na zijn invrijheidstelling wederom aangehouden door de politie van het bureau Waldeck. J.R. heeft op diezelfde dag een mede-arrestant, die eveneens op 1 april vrij zou komen, zwaar mishandeld.

Bij zijn weder aanhouding heeft de verdachte verklaard dat hij voor M.J. in het cellenhuis was ingesloten en de cellenbaas was. Zijn celgenoot M.J. weigerde om de opdracht van hem uit te voeren en bedreigde hem met de dood. Hierdoor raakten de twee in een handgemeen en liep een bloedend oog op. De gewonde arrestant moest voor medische behandeling worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Na medisch te zijn behandeld is M.J. in vrijheid gesteld, terwijl J.R. weder is aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld.

VANDAAG