“MC Potlood moet van de straat”

Schaquille Jomena, meer bekend als MC Potlood, in betere tijden. Foto: Facebook
Print Friendly, PDF & Email

De jonge getalenteerde master of ceremonies (MC), Schaquille Jomena (24) beter bekend als MC Potlood, is van de ene op de andere dag aan lager wal geraakt. Jeugdvrienden en artiesten reageren geschokt, nadat ze hem in een dusdanige situatie tegenkwamen. Een vriend van Jomena, Cherginio Plak, wil er alles aan doen om de veelbelovende MC van de straat te halen.

“Ik wil hem niet zien zwerven. Ik roep de artiesten op om een helpende hand toe te steken aan MC Potlood”, luidt de smeekbede van Plak. Hij heeft op Facebook een oproep geplaatst waar hij voornamelijk de artiestenwereld oproept om Jomena te ondersteunen weer de oude te worden. Plak zal ook de familie van ‘MC potlood’ benaderen om te vragen hoe hij kan helpen.

Jomena is voornamelijk bekend onder de jongeren, omdat hij op vele evenementen die vooral jeugdigen aantrekken, als MC heeft opgetreden. De geruchten dat het mentaal niet goed ging met de MC, deden al geruime tijd de ronde. Onlangs is hij in een ernstige mentale situatie gezien over straat. Dit beeld trok de aandacht van menige voorbijgangers.

Naomi Hoever

VANDAAG