Hoofdkantoor en Ontwikkelingsdienst onderwijs gesloten om COVID-besmettingen

Hoofdkwartier van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. Foto: Suriname Herald
Print Friendly, PDF & Email

Alle afdelingen van het hoofdkantoor en het onderdirectoraat Ontwikkelingsdienst van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) aan de dr. S. Kafiludistraat en Commewijnestraat zijn vanaf vandaag tot en met 7 mei gesloten, vanwege enkele COVID-19-besmettingen. Dit besluit is genomen uit voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van een uitbraak.

De gebouwen zijn intussen volledig ontsmet door tussenkomst van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG). Intern zullen ook de coronamaatregelen worden aangescherpt. De leiding van het MinOWC heeft samen met het BOG de situatie onder controle.

De werkzaamheden van zowel het hoofdkantoor als de Ontwikkelingsdienst worden op 10 mei hervat volgens het rooster dat bekend is bij de medewerkers. Het ministerie doet een beroep op de samenleving, in het bijzonder op de medewerkers, om te allen tijde de coronamaatregelen in acht te nemen.

VANDAAG