Vermoedelijke drugs- en alcohol verslaafde stiefzoon ingesloten

Print Friendly, PDF & Email

Guno D. (47) is op 2 mei door de politie van het bureau Latour opgesloten voor zware mishandeling van zijn 78-jarige stiefvader. Volgens verklaring van het slachtoffer zat hij in de nacht van 1- op 2 mei in zijn woning uit zijn Bijbel te lezen toen zijn stiefzoon hem te lijf ging met een eind hout.

Het slachtoffer werd zodanig met het eind hout op zijn hoofd geslagen, dat hij verwondingen opliep en zelf het bewustzijn verloor. Met de ambulance werd het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht voor medische hulp. Na medische behandeling mocht hij naar huis. Volgens verklaring van het slachtoffer heeft hij zijn stiefzoon geen aanleiding gegeven om hem aan te vallen en te mishandelen.

Guno, die vermoedelijk een alcohol- en drugsverslaafde is, gaf een onsamenhangende verklaring over de reden waarom hij zijn stiefvader heeft mishandeld. Het komt erop neer, dat hij zijn stiefvader als een hinder ziet in zijn leven. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Guno, D. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

VANDAAG