Golden Wings Latour volledig afgebrand

Het gebouw van Golden Wings aan de Latourweg is volledig afgebrand. Foto: Suriname Herald
Print Friendly, PDF & Email

Het pand waarin fastfoodzaak Golden Wings aan de Latourweg is gevestigd, is zojuist volledig afgebrand. Slechts de muren en de dakbedekking staan er nog verpulverd bij. De enorme rookwolk die is ontstaan was meters ver te zien. Het is nog niet bekend wat de oorzaak van de brand is. Omwonenden reageren geschokt op de brand. Tientallen mensen hadden zich rond de plek verzameld om de brand gade te slaan.

Een monteur die verder in de straat van de fastfood-zaak woont moest zijn auto, die hij voor het pand had geparkeerd in allerijl verplaatsen. Het is hem gelukt het voertuig zonder schade te weg te halen. De monteur kreeg echter mot met een agente, die de mening was toegedaan dat hij de Latourweg niet verder op mocht.

Ressortcommandant van Latour, Delano Jakaoemo, was op de locatie aanwezig maar het is de redactie van Suriname Herald vanwege de drukte niet gelukt om een reactie van hem te krijgen.

Naomi Hoever

VANDAAG