Lockdownovertreders nu naar André Kamperveenstadion

Vanaf vandaag worden lockdownovertreders niet meer overgebracht naar de Politieacademie. Zij gaan naar het André Kamperveenstadion. Foto: KPS
Print Friendly, PDF & Email

Lockdownovertreders worden vanaf vandaag overgebracht naar het André Kamperveenstadion. Deze nieuwe locatie komt in de plaats van grote hal van de Politieacademie aan de Commewijnestraat. Dit heeft de leiding van het Korps Politie Suriname (KPS) vandaag bekendgemaakt.

Burgers die geen valide reden hebben wanneer zij zich over straat bevinden of geen dispensatiebewijs kunnen overleggen, zullen door de surveillerende politieambtenaren naar het stadion aan de Letitia Vriesdelaan worden overgebracht.

De regering heeft gisteren de nieuwe COVID-19-maatregelen voor de periode 18 juni tot en met 5 juli bekendgemaakt. Volgens de nieuwe regels mogen personen van maandag tot en met zaterdag de straat op om hun zaken te doen. Echter moeten zij alle zondagen thuis blijven. Ook op 1 juli is er een total lockdown afgekondigd door de autoriteiten.

VANDAAG