Dronken autobestuurder rijdt auto COVID-Brigade Nickerie aan

Print Friendly, PDF & Email

De 47-jarige autobestuurder K.I., die te diep in het glaasje had gekeken, heeft op 15 juli een aanrijding veroorzaakt, waarbij hij de dienstauto van de COVID-Brigade van Nickerie heeft aangereden. Bij navraag naar de bescheiden van de auto en zijn rijbewijs, bleek K.I. niet in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs.

Het voertuig bleek niet te zijn verzekerd en gekeurd. Verder onderzoek wees uit dat K.I. onder invloed van alcohol had deelgenomen aan het verkeer.

Hij werd ter ontnuchtering op het politiebureau opgehouden. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie is K.I. heengezonden. De afdeling Verkeersonderzoeksunit Regio West is belast met deze zaak.

VANDAAG