Fontein Spanhoek schoongemaakt

De fontein bij Spanhoek is schoongemaakt. Foto: CDS
Print Friendly, PDF & Email

Om de omgeving bij Spanhoek ooglijker te maken is vandaag de fontein schoongemaakt. Volgens districtsraadslid Ryan Lewis zijn er gesprekken gaande met de onderneming Yokohama, die in de nabije omgeving een hotelcomplex opzet.

Deze onderneming zal via een stichting het Valliantsplein verfraaien. Het is namelijk ook voor Yokohama belangrijk dat de omgeving er toeristisch uitziet.

Lewis doet een beroep op burgers om nauwkeurig om te gaan met de omgeving. Het beeld dat geïllustreerd is de afgelopen jaren is volgens hem niet fraai. De bedoeling is dat ook andere locaties in de binnenstad worden schoongemaakt. “Ik denk dat het opschonen vaker moet gebeuren en ook de burgers moeten geschoold worden om vervuiling na te laten.”

De schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd onder supervisie van het districtscommissariaat Paramaribo Noordoost. Lewis zegt dat er een nauwe samenwerking is met districtscommissaris Ricardo Bhola. Dit project is een voorbeeld, waarbij de districtsraad aanpak heeft gevraagd en de burgervader vlot heeft ingespeeld. Lewis was op de locatie om te bezichtigen hoe de werkzaamheden werden uitgevoerd.

VANDAAG