Vrouw brengt man en vrouw steekverwondingen toe

Foto: Suriname Herald
Print Friendly, PDF & Email

De 32-jarige Georgetina S. is op zondag 18 juli aan de Goeiestraat te Winti Wai aangehouden. Georgetina bracht op die dag aan de Goeiestraat een man en vrouw steekverwondingen toe met een scherp voorwerp.

Wetsdienaren deden na de melding van het incident de plek aan voor onderzoek. Geconstateerd werd dat de twee slachtoffers, Jelissa L. (24) en Andy S. (30), ter hoogte van pandnummer 2 met elkaar stonden te praten. Georgetina die op een bepaald moment kwam aangelopen, begon zonder enige reden Jelissa uit te schelden en vroeg haar rekenschap om roddelpraatjes.

Daarbij haalde de vrouw een scherp voorwerp uit haar BH tevoorschijn en zwaaide daarmee in de richting van Jelissa. Andy kwam tussen de twee vrouwen om erger te voorkomen, maar werd daarbij in zijn rechter onderarm geraakt.

Georgetina viel de dame toch aan, waarbij Jelissa een steekverwonding opliep aan haar rechterschouder. De twee gewonde slachtoffers werden per eigen gelegenheid overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn Andy en Jelissa heengezonden.

De verdachte werd in de boeien geslagen en het scherpe voorwerp is hangende het onderzoek in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Georgetina achter slot en grendel geplaatst.

VANDAAG