Vlucht president Santokhi met 24 uur vertraagd

President Santokhi. Beeld: CDS
Print Friendly, PDF & Email

President Chan Santokhi en zijn delegatie bevinden zich op dit moment in New York. Vanwege veranderde weersomstandigheden zal de vlucht naar Miami later uitgevoerd worden. Dit zal ertoe leiden dat de presidentiële delegatie haar geplande aansluiting naar Suriname zal missen.

De presidentiële delegatie wordt nu 24 uur later verwacht op de Johan Adolf Pengelluchthaven. De gebruikelijke persconferentie bij terugkomst van de president, vindt in de week van maandag 27 september plaats.

De president vertrok vorige week naar de zesde Summit van de Community of Latin American and Caribbean States (Celac) in Mexico. Vervolgens was hij in New York aanwezig om de 76ste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. In zijn toespraak op deze jaarvergadering benadrukte de president COVID-19 en de klimaatsverandering in de wereld.

VANDAAG