Een COVID-dode en 48 besmettingen

Print Friendly, PDF & Email

Een persoon is in de afgelopen 24 uur gestorven aan de gevolgen van een coronabesmetting. De maand november telt al 65 sterfgevallen en in totaal zijn 1158 mensen gestorven. Er zijn 400 swabs afgenomen, waarvan 48 personen positief zijn, wat neerkomt op twaalf procent.

Paramaribo blijft de meeste positieve gevallen noteren. In het afgelopen etmaal zijn dertien gevallen bevestigd. Het district Wanica noteert twaalf besmettingen, gevolgd door Commewijne met acht. In Saramacca is een geval van besmetting geregistreerd. De districten Coronie, Nickerie, Marowijne, Sipaliwini en Brokopondo hebben geen enkel geval van besmetting. Van veertien andere personen is de informatie niet bekend.

Op de Intensive Care Units worden dertien zieken behandeld. In de zorginstellingen zijn 29 COVID-patiënten opgenomen. Vijf burgers zijn genezen verklaard en een persoon is momenteel in isolatie.

Vanaf maart vorig jaar zijn er al 50.629 burgers positief getest en 29.561 anderen hersteld.

VANDAAG