Politie houdt vrouw aan met ‘maagtabletten’

Xtc-pillen
Print Friendly, PDF & Email

Een 36-jarige vrouw van Chinese komaf, ene Ying L., is aangehouden met drugs. In haar handtasje werden door de politie achttien xtc-pillen en vijf gram crystal meth 'sukru' aangetroffen en in beslag genomen. De vrouw zei aan de politie dat het om maagtabletten ging.

Leden van de afdeling Traffic in Person (TIP), bijgestaan door rechercheurs van de afdeling Narcoticabrigade en andere politie-eenheden, hebben in de vroege ochtend van zondag 28 november een politie-inval gepleegd in een club te Paramaribo-Noord. Aldaar werd Ying L. aangehouden.

‘Maagtabletten’
In eerste instantie gaf de vermoedelijke drugsverdachte aan dat het om maagtabletten ging. Toen de politie haar confronteerde met het feit dat het om drugs ging, wist Ying L. op een gegeven moment niet hoe het verderfelijke spul in haar handtasje terecht was gekomen. Zij is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

VANDAAG