Postpakketverzendster aangehouden na zich te hebben aangemeld

Print Friendly, PDF & Email

Rechercheurs van de afdeling Narcoticabrigade hebben op zaterdag 18 juni de 31-jarige postpakketverzendster Kathleen G. aangehouden, nadat zij zich had aangemeld op het politiebureau.

Deze jonge vrouw heeft in de maand februari een postpakket inhoudende cocaïne bij één van de postbedrijven in Paramaribo ter verzending naar het buitenland aangeboden. Bij controlewerkzaamheden stuitte de douanerecherche op de drug in het postpakket. Deze werd in beslag genomen, waarna het postpakket met het verderfelijke spul werd overgedragen aan de politie van de Narcoticabrigade.

De postpakketverzendster werd op 18 juni op haar woonadres te Paramaribo opgespoord, doch niet aangetroffen. Toen zij van haar huisgenoten vernam dat de politie naar haar op zoek was, heeft zij zich diezelfde dag aangemeld op de afdeling Narcoticabrigade.

Kathleen is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

VANDAAG