Zonder tas de deur uit… dat doe je zo

Print Friendly, PDF & Email

Hoe minder je meeneemt, hoe minder je hoeft te sjouwen. Maar je kunt ook minder verliezen of ergens laten liggen. Even de deur uit zonder tas om dat ene gratis item op te halen. Maar dan wil je wel je sleutels mee. En je telefoon. En je mondkapje. En misschien toch voor de zekerheid je portemonnee? Want dan kun je gelijk nog even brood halen onderweg.

Je tas meenemen lijkt dan de beste optie. Omdat je anders je zakken vol met spullen moet proppen. Maar niets is minder waar. Je kunt namelijk ook vooruit met hele slimme items. Zoals de nieuwste rage… de telefoontasjes. Of de portemonnee die meer is dan een plek om je geld op te bergen. Voor jou de beste varianten op een rijtje. Zodat je deze zomer ook eens zonder tas weg kunt.

Geld of je pasje?
Al kun je tegenwoordig bijna overal met pin betalen en komt er steeds minder contant geld in omloop, of jij je prettig voelt met alleen pasjes op zak, is natuurlijk jouw gevoel en jouw keuze. Een keuze die overigens niet alleen bij jou speelt. Niet voor niets worden portemonnees steeds vaker uitgerust met vakjes voor je pinpas, creditcard, rijbewijs en ID-card en de pasjeshouder met andersom ruimte voor wat contant geld.

Maar ook de telefoon krijgt steeds vaker wat ruimte toebedeeld. Zowel in de speciale telefoontasjes als ook in de ruimere portemonnee die eigenlijk nog maar weinig op een portemonnee lijkt. Je draagt ze dan ook meer als clutch of zoals de Micmac de Porto wallet. Lekker veel ruimte met vier vakjes voor pasjes, een ritsvak en een steekvak. En heel leuk als clutch. Of wat denk je van Myomy My Wallets zoals de Medium Humter in prachtig Off White. Niet alleen handig en mooi maar ook nog eens heel milieuvriendelijk.

Less is more
Heb je echt aan maar een paar pasjes voldoende? Dan is de Burkely Croco Cody CC Holder jou op het lijf geschreven. Vooral simpel en eenvoudig maar dan wel in een mooi design. Hou je meer van zwart, dan ben je vast gecharmeerd van de Ted Baker Quilted CC Holder.

Meer pasjes die je kwijt wil of toch wat ruimte voor briefgeld of bonnetjes? Dan is er de Rail cardholder van Calvin Klein. Daarin passen zes pasjes en is er ruimte voor wat meer. Wil je naast je verschillende pinpassen en creditcards ook nog ruimte voor je tankpas, fitnesspas, kortingspassen en meer? In de Micmag Old West CC-Holder passen zelfs elf pasjes die ook nog eens door RFID-materiaal beschermd worden waardoor ze niet gescand kunnen worden. Een veilig gevoel dus.

Mooi en handig… telefoontasjes
Niet alleen handig maar ook heel mooi. Niet gek dus dat telefoontasjes zo razend populair aan het worden zijn. In een telefoontasje kun je je telefoon kwijt maar vaak ook nog je pasjes, oortjes, sleutels, wat geld of make-up en je mondkapje. Ideaal dus.

En er zijn genoeg exemplaren zodat er altijd een van jouw keuze is. De mooie en elegante Mösz Phonebags bijvoorbeeld.

Wat een topper is dat. Niet alleen heb je in dit hele kleine tasje toch nog een mega ruimte doordat het zo slim ingedeeld is, het tasje kun je ook nog op heel veel verschillende manieren dragen. Wil je de crossbody met de mooie verstelbare schouderriem? Of verruil je de afneembare riem door de bijgeleverde korte schakelketting en draag je het als handtasje? Maar, om de mogelijkheden nog wat uit te breiden, gewoon handsfree als heuptas is ook een optie. Dat doe je heel eenvoudig door het tasje met het lusjes aan je riem vast te maken. Je pasjes zijn in elk veilig want het tasje is gemaakt met RFID-werend materiaal waardoor het scannen van je pasjes niet kan.

Het enige lastige is welke variatie je kiest. Ga je voor de Croco, Saffiano of Quilted en welke kleur wil je dan?

VANDAAG